Soi de grâu aristat din clasa A de panificație, semitimpuriu;
Toleranţă foarte bună la iernare şi start rapid în primăvară;
Capacitate de înfrățire bună şi toleranţă mare la cădere, precum şi cu toleranță foarte bună la principalele boli foliare ale spicului;
Maturare medie și uniformă cu productivitate ridicată.
Soi aristat de mare performanță
Soi care are o adaptabilitate crescută la toate conditiile pedoclimatice;
Răspunde favorabil aplicării unei tehnologii de cultivare intensivă;
Densitatea de semănat recomandată în condiții optime 360 b.g. /m2 ce oferă o densitate medie de peste 650 de spice/m2;
Avantajul acestui soi este că dezvoltă plante cu talie mică şi o toleranţă bună la cădere.
Kurzprofil
---- = foate slab / timpuriu / mic, ++++ = foate bun / tardiv / mare
Descriere generală
- - - -
- - -
- -
-
0
+
+ +
+ + +
+ + + +
Toleranţă la secetă
mare
Toleranţă la iernat
mare
precocitatea
greutatea hectolitrică
calitate de panificaţie
Gluten Index
Fuzarioza spicului
Septorioza frunzelor
Descriere generală
Descriere generală
- - - -
- - -
- -
-
0
+
+ +
+ + +
+ + + +
---- = foate slab / timpuriu / mic, ++++ = foate bun / tardiv / mare
apariţia spicului
precocitatea
Toleranţă la iernat
mare
Toleranţă la secetă
mare
structura producţiei
spice/ m² (Densitatea plantelor)
Număr de boabe pe spic
MMB
Calitate de panificaţie
greutatea hectolitrică
calitate de panificaţie
cifra de cadere
Valoarea de sedimentare
Gluten Index
Randament făina
Cantitatea de sămanţă
330 - 340 bg/m2
Talia plantelor
medie
Rezistenţă la cădere
Regulator de crestere al plantelor (no notes)
la avertizare
Rezistenţă la boli
făinare
Fuzarioza spicului
Rugina brună a grâului
Uscarea frunzelor
Septorioza frunzelor
Rugina galbenă a grâului
Fungicide pentru cultivarea intensivă
la avertizare
Informatiile tehnice din acest document sunt cu caracter general si pot diferi in functie de manifestarea rezistentei, conditiile climatice, de cultivare etc.